Notiser fra den evige stad

Paven har tredd av og Italia sliter med å løse floken rundt valget. Det skjer derimot lite i AS Roma om dagen, men noen små notiser er det å ta tak i:

 

Corriello dello sport meldte i går at Roma har takket nei til bud på Erik Lamela og Marquinhos. Manchester United hadde i følge avisen bydd 35M€ for den unge argentineren, mens Barcelona var villig til å legge 25M€ for den brasilianske midtstopperen. Marquinhos avkreftet derimot tanken på å bytte klubb til Gazzetaen: «Jeg tenker ikke på å bytte klubb, fordi jeg skylder Roma mye for muligheten de har gitt meg». Det skal nok mer til før Roma gir fra seg to av sine mest talentfulle spillere.

Lucas Orbans agent avslører at Roma har tatt kontakt med han. 24-åringen som spiller for Tigre i Argentina er en midtstopper som kom igjennom River Plates ungdomsakademi. Til tuttomercatoweb sier spillerens agent: «Jeg tror at Roma vil være interessert i en spiller av Orbans karakter. Han har en klausul i kontrakten som ikke er særlig høy. Spilleren selv ønsker å spille i Italia, så en overgang vil ikke bli komplisert.»

Andre navn som har dukket opp den siste tiden er Ajax danske spissjuvel Viktor Fischer, Udineses Dusan Basta og Genoas Luca Antonelli.

 

Avslutningsvis kan vi fortelle at  Leandro Castan er på vei tilbake fra skade. Brasilianeren ble skadet under kampen mot Sampdoria for drøye to uker siden. Han returnerte på gårsdagens trening, men trente bare lett på løpebanen og ikke sammen med laget. Det er ventet at han kan returnere tidligere enn antatt og er tilbake til kampen mot Udinese den 9. mars.

Til søndag venter Borriellos Genoa til kamp på Olimpico, og det er bare å krysse fingrene for at den gode trenden fortsetter!

Foza Roma!