Jakten på tredjeplassen fortsetter

Etter en fantastisk kamp mot Genoa på søndag fortsetter kampen om den gjeve tredjeplassen, og neste hinder er Zebrette i Udine. Kampen spilles lørdag kveld på Friuli som ligger så langt nord-øst du kommer i Italia. Udinese var laget som karret seg til den siste CL-plassen ifjor, og tok som kjent ikke spesielt godt vare på sjansen. Udinese innehar i skrivende stund niendeplass på tabellen, med 40 poeng. De kan dermed være a poeng med Roma dersom de skulle komme seirende ut av morgendagens oppgjør. Vinden i seilene hos den rødgule skuten er sterk om dagen, så dette blir ingen enkel kamp for hjemmelaget. Som de fleste sikkert husker så endte hjemmekampen 2-3 til Udinese.

Aurelio Andreazzoli har valgt ut følgende menn til reisen nordover: Balzaretti, Burdisso, Castan, De Rossi, Dodo, Florenzi, Goicoechea, Lamela, Lobont, Lopez, Lucca, Marquinho, Osvaldo, Perrotta, Piris, ROMAgnoli, Stekelenburg, Tachtsidis, Taddei, Torosidis e grande capitano Totti.

Marcos er desverre fortsatt ute, og trener fortsatt alternativt. Destro er enda ikke tilbake etter operasjonen, så det blir heller ikke denne kampen noen som danser med hjørneflagget. Miralem Pjanic skadet seg som kjent mot Genoa og er forventet ute i minst 4 uker. Michael Bradley er suspendert, mens Leandro Castan endelig er tilbake. Om det betyr benk på Romagnoli eller Burdisso gjenstår å se, men Romagnoli la inn en helt sinnsyk søknad om fast spill forrige kamp.

Roma-Genoa serie A

 

Våre spådommer:

Udinese (3-4-2-1): Padelli; Heurtaux, Danilo, Domizzi; Basta, Badu, Allan, Silva; Pereyra, Muriel; Di Natale

Roma (3-4-2-1): Stekelenburg; Piris, Romagnoli, Burdisso; Torosidis, De Rossi, Perrotta, Balzaretti; Lamela, Totti; Osvaldo.

Usikkerhetsmomentet ved siden av hvilke tre som starter i forsvar, er hvem som skal erstatte Pjanic. Det er flere spillere som er aktuelle, men først og fremst Florenzi og Perrotta. Begge har operert som innbyttere etter trenerskiftet, men Perrottas innhopp forrige kamp taler for ham.

Kampen starter 20.45 og vises på CANAL9.

Blir det 226? Ce’ solo un Capitano!

-