Påmelding til «landskamp» mot Sverige (gruppetur 2013)

Buongiorno, fratelli romanisti!

Gruppeturen til Derby della Capitale nærmer seg med stormskritt. Om under én måned kommer vi til å stå på mektige Stadio Olimpico og se slaget om Roma utfolde seg mellom to klubber hvor hatet har levd i beste velgående i godt over åtti år, og ikke viser noen tegn til å avta med det første.

Men gruppeturen handler om mer enn bare selve kampen. Vi har nemlig utfordret våre naboer i Roma Club Svezia til en aldri så liten styrkeprøve dagen før gulrødt og lyseblått møtes på Olimpico. Dette skandinaviske derbyet vil finne sted på en innleid bane i nærheten  av Tiburtina (lett å komme seg til fra Termini) kl 15:00 lørdag 6. april, og vi oppfordrer alle som er interesserte til å melde seg på laget. Her er det førstemann til mølla, så send din søknad NÅ.

To ting som kan være greit å ha i bakhodet er:

1. Påmelding er bindende. Man trenger ikke å ha spilt fotball selv for å skjønne at en avtale er en avtale også på fotballbanen, og det å forklare frafallet med at man plutselig befant seg bakfull på et hotellrom blir det ikke god stemning av.

2. At dette i all hovedsak går ut på det som er fotballens kjerne: Å ha det gøy. Så lenge du kan sparke en ball i nogenlunde riktig retning er du hjertelig velkommen, uansett alder, rutine og hvorvidt du kjører Adizero F50 eller gamle gymsko fra videregående (grensa går ved flip-flops). Har du tid, godt humør og lyst til å leke deg litt med ball i en av verdens mest lidenskapelige fotballbyer, da har du alt som skal til.

Send påmelding til kampen til dane@live.no (Eller kontakt meg via Facebook: https://www.facebook.com/dane.lundberg?fref=ts) med litt informasjon om hvilken posisjon du kunne tenke deg å spille osv. Det nærmer seg avspark, så ikke nøl med å sende inn søknad.

Og, som alltid: SEMPRE FORZA ROMA!