Notiser fra Roma. 14. mars

Den meget spesielle sagaen med Al Qaddumi og hans inntog i AS Roma vil ingen ende ta. I prinsippet skulle Qaddumi fullføre oppkjøpet i dag, men det ryktes nå i at han har fått forlenget frist til mandagen. Forlengelsen skjer angivelig fordi Qaddumi har skaffet de nødvendige dokumentene på at han faktisk har pengene som kreves. (La Reppubblica).

 

Som de fleste fikk med fikk Vatikanet en ny pave i går (Papa Francesco må likevel innfinne seg i at han ikke er den største Francescoen i byen). Når den nye paven skal tale på søndag er det ventet at folkemengder hvalfarter til den evige stad for å overvære begivenheten. I tillegg til at Roma Maraton skal arrangeres var det spørsmål om kampen mellom Roma og Parma skulle utsettes grunnet mangel på sikkerhetspersonell.

Det er nå bekreftet at kampen spilles som normalt, så det er bare å benke seg foran TVen søndag kveld kl. 2045.

En som skal ta turen til den evige stad på søndag er dommer Carmine Russo. Russo har dømt Roma 1 gang tidligere denne sesongen da Roma slo Atalanta 3-0 i Coppa Italia. De siste 6 kampene Russo har dømt il giallorossi har dommeren delt ut 6 røde kort og 6 straffer. En får dermed håpe at Russo deler ut en straffe til hjemmelaget og at byens største Francesco passerer Gunnar Nordahl for gått.