Spillere på landslagsoppdrag-del 2

Landslagsfotballen rullet videre i går og det var ikke mange Roma-spillere som fikk sjansen på deres respektive landslag.

 

Alessandro Florenzi var den eneste Roma-spilleren som hadde tatt turen til Malta i går. Daniele De Rossi og Daniel Osvaldo var begge suspendert til kampen. Florenzi fikk se fra benken at Mario Balotelli senket Malta med to scoringer i 2-0 seieren.

Maarten Stekelenburg måtte også finne seg i å være på benken da Nederlenderne slo Romania 4-0 på eget gress.

Ivan Piris hadde en veldig dårlig dag på jobben for Paraguay i går. Etter at Paraguay hadde tatt ledelsen mot Ecuador begynte ting å snu kjapt. Piris pådro seg gult kort og frispark i mot ved utligningen og kan belastes for begge scoringene som kom i starten av den andre omgangen. Etter de to raske scoringene i andre omgang måtte Piris forlate banen etter en times spill. Kampen endte til slutt 4-1 til Ecuador.

Michael Bradley  spilte hele kampen i går for USA i deres 0-0 kamp mot Mexico.

Miralem Pjanic, Panagiotis Tachtsidis og Vasilis Torosidis var med i de respektive landslagstroppene i helgen, men verken Bosnia eller Hellas spilte noen kamp i går og spillerne har dermed allerede  returnert til Trigoria.