Endelig program for gruppetur 2013

Da er altså Roma Club Norvegias tredje offisielle gruppetur rett rundt hjørnet, og vi vil først av alt benytte sjansen til å takke alle som har meldt seg på, da vi tar det som et godt tegn på at entusiasmen blant norske romanisti lever i beste velgående tross en heller kjip sesong.

 Årets program bærer dessverre preg av mangel på bakkemannskap, da det bare blir ett styremedlem til stede i Roma denne gangen, men vi har etter mye om og men klart å spikre sammen et program som betyr at dere har muligheten til å delta på noe sosialt hver dag helgen før derbyet: undertegnede er neppe den eneste som kommer til å ha problemer med å holde nervene i sjakk de siste dagene før hatkampen, og hva er vel da bedre enn å lette på lidelsen sammen?

Her er programmet for årets gruppetur:


Fredag 5/4: De av dere som har inntatt Roma allerede på fredagen og er lystne på litt sosialisering kan møte opp på Piazza Trilussa, like ved Ponte Sisto kl 22:00. Det blir en påfølgende tur på et lokalt sted for å prate, drikke og i det hele tatt bli bedre kjent. En del av dere har vært med oss på tur før, men for mange er dette første gangen, og da er det på sin plass å knytte litt bekjentskap med de dere tross alt skal stå skulder til skulder med på mandag kveld…

Lørdag 6/4: Som vi har annonsert tidligere har vi denne gangen utfordret Roma Club Svezia til å måle krefter på det mest naturlige stedet som tenkes kan, nemlig fotballbanen. Ikke bare har svenskene akseptert utfordringen, de har også dratt med seg Roma Club Dinamarca og det er dermed duket for en skandinavisk mini-turnering. De av dere som har meldt dere på til å representere RCN får et eget skriv om hvordan denne turneringen legges opp, samt hvordan man kommer seg til banen.

Søndag 7/4: Dagen før dagen er det tradisjonen tro fellesmiddag på Il Ciak i Trastevere. Nok en gang er det felles oppmøte på Piazza Trilussa senest kl 19:45, så går vi samlet til det som kanskje er Romas beste grill. Om du kommer for sent eller vil gå dit på egenhånd er adressen Viccolo dé Cinque 21, og er notorisk enkel å finne fram til. Dersom det er stemning for det blir det nok en tur ut for å kjenne på det romerske utelivet etter middagen for å lade opp til…

Mandag 8/4: D-dagen. Lazio skal slås, og vi skal gi det virkelige laget i byen den dytten de trenger for å sende bandittene tilbake til provinsen der de hører hjemme. Pga den noe anspente stemningen rundt derbyet beregner vi god tid, og møtes på Piazza del Popolo kl 18:45 før vi tar metroen opp til Olimpico. Billettene blir utdelt, og vi er klare til kamp. Avhengig av stemning tar vi så turen tilbake til byen for å feire eller sørge, alt ettersom…

Vel møtt, og sempre forza Roma!

Kontaktinfo:

Dane Lundberg, reiseansvarlig
+39 38 87 75 27 46

dane@live.no

 Ikke nøl med å ta kontakt dersom dere har spørsmål!