Mercato: Osvaldo ut, Aubameyang inn?

Roma venter i spenning på Il Derby della Capitale, som spilles førstkommende mandag kl 20:45. I mellomtiden snakkes det løst og fast om sommerens kommende overgangsvindu.

Mer og mer tyder på at forholdet Osvaldo-Roma tar slutt til sommeren. Italo-argentineren har slitt stort med formen i andre halvdel av sesongen, og pådro seg symptomatisk nok et gult kort mot Palermo. Dette betyr at han står over oppgjøret mot Lazio med suspensjon. På overgangsmarkedet er han tilsynelatende populær likevel, og blant lagene som angivelig skal være interessert finner man Juventus, Napoli, Fiorentina og Tottenham, for å nevne noen.

Erstatteren kan bli gabonesiske Pierre-Emerick Aubameyang. Ifølge Gianluca Di Marzio er det stadig nye agenter innom Sabatinis hovedkvarter i Milano, og Sky-journalisten spekulerer i et møte vedrørende Aubameyang, som har tiltrukket seg mye interesse etter en fin sesong for St.Etienne.

Miralem Pjanic og Erik Lamela er også hete på overgangsmarkedet. Hver dag dukker det opp nye navn, og i dag er det Manchester City som angivelig skal være interessert i begge. Det spørs likevel om noen av disse er til salgs, da begge to holder en høy stjerne hos både klubb og supportere. Pallotta avviste også tidligere i uken at det kom til å bli aktuelt å selge stjerner, og i følge TMW ventes Sabbag, Lamelas agent, til Roma i løpet av neste uke.