Calcio Mercato: 11. april

Selv om det er noen måneder til overgangsvinduet åpner hindrer ikke det pressen og skrive om overgangsrykter. Her er noen av de utvalgte fra de siste dagene:

Blir Ilicic å se i vinrødt til året?

Blir Ilicic å se i vinrødt til året?

Palermo sliter i bunnen i Serie A og risikerer å bli sendt ned til Serie B. En av de få lyspunktene for øyboerne i år har vært Josip Ilicic. Den offensive midtbanespilleren er toppscorer for Palermo med 7 mål. Sabatini skal ha fått øynene opp for den 25 år gamle sloveneren og det kan godt hende at han blir å se i Roma-trøya neste sesong. (giallorossi.net)

Pierre-Emerick Aubameyang ble nevnt her på siden forrige uke, om det var det som utløste interessen for spilleren fra Inter, PSG og Rubin Kazan er heller tvilsomt. Inter skal ha angivelig ha lagt inn bud på 10M€, mens Rubin Kazan slo til med 15M€. St.Etienne spissen ligger bak Zlatan på toppscorerlisten i Ligue1  med 17 mål. (football-italia)

Carlos Vela er en annen spiss som blir nevnt, men med en mulig Champions League-plass for Real Sociedad er nok denne overgangen rimelig urealistisk. (tuttomercatoweb)

Det er en grunn til at det er flere spisser som ryktes inn i klubben. Pablo Osvaldo er som mange vet på vei ut dørene på Triagoria. Spissen tok med kjæresten til London mens resten av lagkameratene spilte mot byrival Lazio mandag (Osvaldo var suspendert). Om det er London og Tottenham som er neste stoppested for landslagspilleren er uvisst, men Fiorentina og Daniel Prade skal etter ryktene ha det til  kontaktet Roma om en mulig overgang. (calciomercato)

Queens Park Rangers ser ut til å ha kjøpt seg vann over hodet og er farlig nærme nedrykk fra Premier League. Den tidligere Inter-keeperen Julio Cesar er nok ikke lysten på å spille i Championship og ryktes naturlig nok tilbake til Italia. Milan har blitt nevnt i den sammenhengen i tillegg til andre Premier League-klubber. Cesar selv uttalte i forkant av derbyet: «Jeg skulle likt å spille i hovedstaden, hvor det er en vakker atmosfære som også min kone liker.» Dermed ble det vann på mølla for sportsjournalistene som tolker det som at Roma er nære ved å signere brasilianeren. Vi får vente å se.

Aleksandar Dragovic kan bli den nye midtstopperen til Roma

Aleksandar Dragovic kan bli den nye midtstopperen til Roma

Aleksandar Dragovic er et annet navn som har blitt nevnt i det siste. Den 22 år gamle midtstopperen følges av blant andre Milan, Lazio og Dortmund og nå skal også Roma være interessert. Basel-stopperen sin pris skal ligge på rundt 10M€.(tuttomercatoweb)

For å få plass til en eventuell Dragovic må nok Nicolas Burdisso vike plass. Argentineren er over toppen og ser ut til å dra tilbake til hjemlandet etter endt sesong. Boca Juniors kan være neste stoppested for 31-åringen hvor han kan gjennomforenes med broren Guillermo Burdisso (som var i Roma i 2010/2011). (forzaroma.info)

En som alltid er på ryktebørsen er Daniele De Rossi. I følge romanews er Real Madrid igjen interessert i capitano futuro. Vi vet vel alle hvordan dette ender? (calciomercato)