Nytt styre

Her følger en kort presentasjon av det nye styret i Roma Club Norvegia, samt noe mål for den kommende perioden. Det nye styret vil ta over ansvaret ved sesongslutt.

President:

Navn: Hans-Martin Roer

Født: 17.02.1990

Fra Rygge i Østfold, bedre kjent som Oslofjordens perle. Vist fotballhimmelriket av Curva Sud den 19. februar 2006.

Studerer integrert lektorutdanning med master i fremmedspråk ved Universitetet i Bergen. Har tre sesonger bak meg som fotballkommentator i Radio Moss, og returnerer til sportsjournalistikken i sommer, denne gangen med pennen som våpen. Én sesong bak meg som skribent her hos asroma.no

Ønsker å bygge videre på det bunnsolide fundamentet som har blitt etablert av det sittende styret. Vi ønsker å øke medlemstallet, sosialisere medlemsmassen rundt kamp både i Norge og Roma, samt bestrebe å ha den beste fansiden dedikert til AS Roma. Min oppgave blir i all hovedsak å koordinere arbeidet til styret, samt hovedansvar for innholdet her på asroma.no, i tillegg til å være Roma Club Norvegias ansikt utad.  Det nye styret er mer enn klare for å videreutvikle Norges beste supporterklubb.

Daje!

 

Visepresident:

Navn: Dane Lundberg

Født: 01.03.1992

Født og oppvokst i Oslo, og studerer for øyeblikket i Roma. Flytter etter all sannsynlighet til Bergen til høsten. Romanista siden 2007, da en kombinasjon av Italias VM-gull og Romas heltemodige kamp mot lag som var både to og tre størrelser for store vekket sterke underdog-sympatier.

Har vært skribent på asroma.no siden januar 2010, og i min kommende rolle som visepresident tar jeg sikte på å heve Roma Club Norvegias profil i Norge, såvel som selve interessen rundt selve klubben. Jeg vil også jobbe aktivt for å styrke det sosiale felleskapet vårt i Norge, hovedsaklig gjennom faste treff på kampdager i Oslo og Bergen. Vi er, enn så lenge, en forholdsvis liten gjeng som må utnytte potensialet vårt for alt det er verdt, og i årene som kommer håper jeg vi kan bli enda mer sammensveisede. Daje!

 

Sekretær/AIRC-kontakt

Navn: Erlend Drotninghaug

Født: 29.06.1990 i Oslo

Bor og studerer i Perugia, Italia. Roma supporter siden 2000, første kamp 2001, Roma – Atalanta 1 – 0, Montella.

Har fra før vært leder av Nordre Aker ungdomsråd og Sentral Ungdområd i Oslo og sittet to år i styret i Bastionen 2007 og 2008. Jobbet i Hærstaben fra 2010 til 2012 som hovedtillitsvalgt for de førstegangstjenestegjørende i Hæren.

Ønsker å jobbe med at det skal bli mer sosialt å være romanista i Norge og at det skal bli en betydelig økning av medlemsmassen. Kommer og til å jobbe for at det skal bli enklere for nordmenn som reiser ned for å se kamp å avtale og møte andre norske romanisti, kanskje ikke i form av offisiell gruppetur, men med enkelt sosialt opplegg før/etter kamp og felles bestilling av billetter.

 

Kasserer:

Navn: Knut Henrik Lie

Født: 25.04.1992

Har opplevd mesteparten av livet mitt i Askim (Østfold), men flyttet for to år siden til Kristiansand for å studere økonomi.

Ble Roma-frelst etter første visitt på Stadio Olimpico i herrens år 2000 da Totti og Batistuta sørget for at 1. serierunde ble perfekt for en liten 8-åring med rød-oransje parykk.

Begynte å skrive for asroma.no før denne sesongen og stortrives med det. Fra og med neste sesong tar jeg på meg kasserer-rollen i supporterklubben og skal sørge for at alt går som det skal rent økonomisk. I tillegg til det økonomiske kommer jeg til å følge opp eventuelt nye skribenter og være aktiv med nyhetsoppdateringer på siden. Målet er å fortsatt kunne levere daglige nyheter rundt verdens vakreste fotballklubb i tillegg til ukentlige Mercato og skade-oppdateringer.