Pedullà: – Allegri til Roma på treårskontrakt

I dagens utgave av Corriere della Sera kunne man lese at Roma og Allegri skal være enige om en treårskontrakt. Også Inter skal ifølge avisen ha vært i kontakt med Allegri. Nyheten førte naturlig nok til en del oppstyr i både Milano og Roma. Etter noen få timer rykket samtlige tre klubber (Milan, Inter og Roma) ut med pressemelding der de benektet innholdet i artikkelen.

Det slutter likevel ikke der. Mer eller mindre samtidig som de tre klubbene publiserte avkreftelser på egne nettsider, kom Alfredo Pedullà med sin versjon av situasjonen. «Allegri til Roma mangler bare blekk på papiret. Det dreier seg ikke lenger om rykter eller snakk, det er i ferd med å skje», skrev mercato-eksperten på sin egen hjemmeside.

I timene etter har Allegri svart at han håper å bli i Milano, mens Galliani på sin side varslet at han skulle på lunsj med «treneren i sitt hjerte», med henvisning til Allegri. Det råder altså kaos rundt fremtiden til Allegri; mens klubbene gjør sitt beste med å avfeie det hele som oppspinn, fastholder journalistene at Allegri – ved sesongslutt – overtar AS Roma.

Oppdatert: Sky-journalist Gianluca Di Marzio melder at Walter Mazzarri, i motsetning til overnevnte rykter, fortsatt er favoritten til å overta den ledige trenerjobben i Roma…