De Laurentiis: – Takk til Mazzarri for disse fire årene!

Romas trenerjakt har i løpet av de siste ukene blitt et rent two horse race mellom Massimiliano Allegri og Walter Mazzarri. Mens førstnevnte er bundet til kontrakt med Milan ut kommende sesong og tilsynelatende ønsker å fortsette i Milano, er Walter Mazzarri fri til å gå hvor han vil ved sesongslutt.

Den siste uken har det også virket som om Walter Mazzarri er Romas soleklare førstevalg. Ifølge Sky har Roma vært i samtaler med Mazzarri i lang tid, og denne uken begynte de også å prate med hele hans støtteapparat. Walter Mazzarri har heller aldri lagt skjul på at han elsker byen Roma. Napoli, på sin side, har forsøkt å forlenge kontrakten, men likevel hevder enkelte Sky-journalister at Mazzarri med 80% sannsynlighet er Romas neste trener.

Den følelsen kan neppe ha blitt svekket etter De Laurentiis uttalelser i dag. Før kampen mot Siena tok han ordet og takket Mazzarri og hans støtteapparat for de fire årene de har hatt sammen. Ordlyden antydet at det kanskje var et farvel fra Napoli-presidentens side. Neste helg drar Napoli til Roma for årets siste seriekamp. Kanskje vil det ikke være så overraskende om Walter Mazzarri presenteres som ny Roma-trener når kampen blåses av.