Ingen Castan i Confederations Cup

Makoto Hasebe, LeandroCastanLeandro Castan har imponert for Roma sesongen og ble belønnet med landslagsplass for første gang i fjor høst. Debuten kom mot Japan i 4-0 seieren i oktober og fikk også sjansen mot Colombia måneden etter. Etter de to kampene har det ikke bli noe mer spilletid for brasilianeren, men han var på benken da laget dro til England for en vennskapskamp.

 

Brasil som er verter for VM 2014 arrangerer i sommer Confederations Cup (Prøve-VM) hvor blant annet Italia er kvalifisert. Brasil-manager Luiz Felipe Scolari offentliggjorde troppen som skal kjempe for nasjonens stolthet på hjemmebane. Der var ikke Leandro Castan å finne. Forsvarspillerene Scolari fant plass til var: Dani Alves (Barcelona), Jean (Fluminense), Marcelo (Real Madrid), Filipe Luis (Atlético Madrid), Thiago Silva (PSG), Réver (Atlético Mineiro), David Luiz (Chelsea) og Dante (Bayern München).

 

Confederations Cup spilles 15-30. juni og Brasil er i gruppe med Italia, Mexico og Japan.