-Stekelenburg ut, Rafael inn

Med kun én seriekamp igjen av sesongen begynner det så smått å bevege seg på overgangsmarkedet. Her er de siste oppdateringene:

Gianluca Di Marzio: – Stekelenburg ut, Rafael inn

Sky Italias mercatospesialist melder i dag at Maarten Stekelenburg er på god vei mot å bli solgt til Fulham. En overgang har ligget i kortene siden januar, og skal vi tro Di Marzio er det meste nå på plass. Nederlenderens agent kommer til å dra til London i løpet av de neste dagene for å formalisere overgangen. Erstatteren heter, ikke uventet, Rafael. Brasilianeren har i lang tid vært koblet til Roma, og ifølge Di Marzio er Roma og Santos enige om en overgang for 22-åringen. Agenten skal også befinne seg i Roma for øyeblikket. Mens Stekelenburg kommer til å koste Fulham rundt €5m, ventes det at Rafael vil koste €4.5m.

Walter Mazzarri stadig nærmere Roma

Italienske ryktemakere gjør sitt beste for å skape spenning rundt Walter Mazzarris fremtid, men det meste ligger an til at han havner i Roma. Til helgen kommer Napoli og Mazzarri til nettopp Roma for å avslutte sesongen. Alt tyder på at det også blir Mazzarris siste kamp  som Napoli-sjef. De siste dagene har det vært spekulert i at Inter ønsker Mazzarri, men foreløpig kan det altså virke som om Roma er hans neste destinasjon.

Øvrige rykter

Avisen Leggo har i dag oppsummert de heteste overgangsryktene inn og ut. Foruten de overnevnte sakene ventes det at Roma vil erstatte Burdisso til sommeren. Her er Toby Alderweireld det heteste navnet, med Astori og Lovren som alternativer. Agenten til Marquinho besøkte i dag Trigoria, og det vil ikke overraske dersom brasilianeren sendes hjem i løpet av sommeren. Fremtiden til Daniele De Rossi er fortsatt usikker etter nok en skuffende sesong. Italienske medier har lenge spekulert i at Radja Nainggolan kan erstatte De Rossi. På høyre (ving)back hevdes det fortsatt at brasilianske Wallace kommer på lån, mens også duoen Isla-Basta har tråkket seg frem i rykteterrenget den siste tiden.