Mazzarri til Inter, Allegri til Roma?

Etter flere uker med rykter om Walter Mazzarri, har ting nå tatt en uventet vending. Walter Mazzarri omtales ikke lenger som Romas nye trener, men snarere en avledningsmanøver for å dekke over det virkelige navnet. Fra skyggen kommer i stedet Massimiliano Allegri…

«Allegri forlater Milan og går til Roma. Det hele annonseres etter Siena-Milan», fortalte Silvio Berlusconi torsdag kveld i forbindelse med et politisk møte i Roma. Siden det har det blitt diskutert hvorvidt han bløffet, spøkte eller om han i det hele tatt sa det. Mer og mer begynner uansett å tyde på at Allegri blir Romas nye trener.

Det var Gianluca Rinaldi som først lanserte teorien om Mazzarri som en ren avledningsmanøver. Rinaldi er kjent for å vite en og annen innsidehemmelighet om Roma, og pleier å være tidlig ute dersom Roma beveger seg på overgangsmarkedet. Ting begynner å tyde på at Rinaldi kan ha rett i sin antakelse.

I dag melder nemlig Radio Radio at Mazzarri allerede har signert for Inter. Det er sjefsredaktør Ilario Di Giovambattista som hevder å ha helt sikre kilder på at dette skjedde i går. Mazzarri skal ha signert en treårskontrakt verdt €3.5m.

I morgen spiller Roma årets siste seriekamp mot Napoli. Kanskje er det enda mer interessant hva Walter Mazzarri og Massimiliano Allegri sier etter Roma-Napoli og Siena-Milan. Inntil videre er i alle fall ikke italiensk media enige om hvem som ender hvor.