Noen som reiser til Roma i helgen?

Det har vært en del pågang med spørsmål om billetter til Coppa Finalen, nå som det har blitt lagt ut info om at det blir åpent salg fra og med i morgen klokken 10:00, både på internett www.listicket.it, direkte på Romastore og på telefon Centro Servizi +39 0689386000.

Pressemeldingen om det åpne salget: http://www.asroma.it/pdf/50-finale-tim-cup-vendita-libera.pdf

Altså er det større sansynlighet for at det blir en del nordmenn som reiser ned til helgens nervepirrende oppgjør.

image

I den forbindelse lurer vi på om folk har lyst til å samles i Roma før kamp, Erlend Drotninghaug kommer til å være i Roma fra fredag ettermiddag og kan kontaktes på erlend@drotninghaug.no eller +39 3404580138. Hvis det er oppslutning for det organiserer vi ett lite treff i den evige stad for norske romanisti som har tatt turen.