Daniele Orsato dømmer finalen

Den 37 år gamle italieneren fra Vicenza har fått det ærefulle oppdraget å dømme søndagens Coppa Italia-finale mellom Roma og Lazio. 

orsato

Orsato har dømt Roma to ganger tidligere denne sesongen når Roma snudde kampen og vant 4-2 borte mot Genoa og når Inter gjestet Olimpico til 1-1 i våres. 37-åringen har dømt søndagens motstander tre ganger Juventus (0-0), Napoli (1-1) og Cagliari (2-1).

Det er ikke første gang italieneren settes opp til store kamper og han har dømt både Champions League, Europa League og VM-kvalifiseringen denne sesongen. En liten kuriositet er at han var på Lerkendal tidligere denne sesongen når trønderne slo Legia Warasawa 2-1.

Totalt har Orsato dømt 18 Serie A-kamper denne sesongen og delt ut 110 gule kort, 7 røde kort og bare 3 straffer.