Andreazzolis pressekonferanse

Aurelio Andreazzoli holdt pressekonferanse i dag i forbindelse med morgendagens oppgjør. Her er noen av sitatene fra manageren:

 

«Dette blir anderledes enn de andre derbyene; det står om et trofé, Europa League og for lokal stolthet. Hva er viktigst? Det spiller ingen rolle, dette står om alt eller ingenting »

«Jeg står bare for en liten del av det som har fått oss til denne finalen, men hvis jeg må takke noen så er det spillerne.»

«Jeg vet at jeg har muligheten til å bli historisk i morgen ved å lede laget til klubbens 10. Coppa Italia tittel.»

«Det er normalt å føle stress i en uke som dette, men vi har prøvd å gjøre som vanlig. Den eneste viktige forskjellen er at vi sov på treingsfeltet fra fredag ​​kveld.

«Vi har hatt det gøy og så langt har jeg ikke sett noen spesielle nerver i troppen. Personlig føler jeg meg heldig som får lov til å ta del i en så viktig begivenhet som har så mange følelser i seg.»

«Jeg ønsker ikke å tenke på de negative aspektene av spillet, jeg konsentrerer meg heller om det positive.Jeg håper at spillerne og fansen har samme tankegang som meg på Olimpico i morgen.»

«Vi ønsker å vinne og det samme gjør Lazio. Som med enhver kamp vet man at det er en motstander og muligheten for nederlag er tilstede, ellers kan du like godt bli hjemme. Det er det sport handler om.

«Spillerne har alltid oppført seg riktig og håndhilst på slutten av hvert derby, men det siste møtet i april viste stor fair play i tillegg. Jeg ser ikke hvorfor morgendagen skal bli annerledes. »

Roma klarte ikke å kvalifisere seg til Europa via Serie A og endte på en sjette plass, vil et tap gjøre denne sesongen til en fiasko?

«Jeg tror forventningene i starten av sesongen var svært forskjellige og litt komplisert, men jeg vil ikke kalle det en fiasko uansett utfall i morgen.»

Det er betydelig flere romerne i Roma-troppen enn i Lazio sin, mange frykter dette kan virke mot sin hensikt når det gjelder spenning og tenningsnivå?

«Vi snakket med alle, men har gitt romerne litt mer oppmerksomhet. Vi ønsker å bruke våre beste uten å ta andre hensyn som holdninger og atferd. Vi hadde en generell diskusjon, ikke rettet mot tre eller fire spillere i særdeleshet.

«Jeg har sjelden har opplevd store problemer inne på stadion under et Roma-derby. Problemet, hvis det er noen, er det som skjer utenfor. Det vil være tusenvis av barn på Stadio Olimpico i morgen og vi har en unik mulighet til å sende en signal til dem, deres familier og verden som ser mot Roma i morgen. Vi må ikke la den sjansen gå fra oss.»