Det gamle styret takker for seg

Som tidligere meldt har RCN nylig fått et nytt styre på plass, og fra og med 1.juni fikk den norske supporterklubben nye folk bak spakene.

Det nye styret består av dyktige og meget engasjerte medlemmer at det norske Roma-miljøet, og vi i det gamle styret er meget fornøyd med at det er nettopp disse som overtar vervene vi har hatt siden oppstarten av RCN. I saken linket over kan dere lese dere opp på RCNs nye ryggrad.

 

Vi i det gamle styret vil benytte anledningen nå til å takke for oss. Det har vært en fornøyelse å se det voksende engasjementet rundt AS Roma i Norge i løpet av årene som har gått siden oppstarten av asroma.no, og ikke minst RCN. Vi vil takke alle som stadig har kommet med tilbakemeldinger, alle som har meldt seg inn og gjort driften av supporterklubben mulig, og alle dere som også har vært med oss på gruppeturer til den evige stad.

 

Thomas Høy, Julius Berg Kaasin, Imran Iqbal Tahir og Frode Vincenzo Danielsen går av banen for siste gang, og setter seg ned på sidelinjen. Nå gir vi kapteinsbindet, vise-kapteinsbindet, kalkulatoren og notatblokken videre til henholdsvis Hans-Martin Roer, Dane Lundberg, Knut Henrik Lie og Erlend Drotninghaug. Vi ønsker det nye styret lykke til, og takker dem samtidig for at de har gitt oss i det gamle styret en følelse av at RCN er i trygge hender i overskuelig fremtid.

 

 

På vegne av det gamle styret,

Frode Vincenzo Danielsen

Eks-sekretær, Roma Club Norvegia