Garcia i møte med Pallotta

Rudi Garcia skal i dag ha ankommet New York for å møte president James Pallotta. Der er han sammen med Sabatini og sportsdirektørens høyre hånd Massara. Rapportene tyder på at Lille-treneren vil bli tilbudt en kontrakt på to år, med opsjon på et tredje, og en årslønn på €1,5 millioner.

Pallotta ønsker å møte Garcia i egen person før noe underskrives, noe han ikke gjorde med Luis Enrique. Alt tyder dermed på at kun et monsterkræsj mellom Pallotta og Garcia kan forhindre at franskmannen blir Romas neste trener. Forhandlingene er også bekreftet av sportsdirektør i Lille, Frederic Paquet.

Roma ser ut til å bli Udinese-stopper Mehdi Benatias nye arbeidsgiver. Enkelte satte kaffen i vrangstrupen da nyheten om at Alessio Romagnoli skulle forsvinne som en del av avtalen kom, men TMW melder i dag at Roma ikke har noen planer om å la unggutten forsvinne. Naturlig nok. Ting tyder dermed på at to av Valerio Verre, Nico Lopez og Federico Vivani tar turen til Friuli sammen med €7 millioner for at Roma skal sikre seg den marokkanske midtstopperen.

Det er ingen hemmelighet at Roma, som mange andre, ønsker Radja Nainggolan. Når Franco Baldini blir klar for Tottenham, så vil han anbefale de liljehvite å hente belgieren til White Hart Lane. Dermed kan vi få en spennende duell mellom Baldini og Sabatini utover sommeren. Walter Sabatini er visstnok i ferd med å øke budet på midtbanespilleren, både i form av mer penger og Romas halvdel av Adrian Stoian. Om Sabatini drar i land Nainggolan vil det være en kjempeprestasjon etter en sesong hvor forholdet mellom Cagliari og Roma har vært noe anspent. Uten at noen kan skylde på Roma for dét.