Radja Nainggolan nærmer seg Roma

Det er har lenge blitt spekulert i Cagliaris midtbanespiller Radja Nainggolan og en mulig overgang til Roma. Spilleren er høyt verdsatt av klubben fra Sardinia og lar ikke spilleren gå på billigsalg. Gårsdagens avgjørelse på deleierskapen kan ha vært nøkkelen for at overgangen likevel blir gjennomført.

radja

Den mildt sagt gale Cagliari-president Massimo Cellino sa for noen dager siden at Nainggolan ikke var til salgs, men ettersom Roma fikk inn noen spennende talenter i går har muligheten for at en overgang gjennomføres. Som vi meldte i går returnerer Gianluca Caprari (Pescara) og Valerio Verre (Genoa) tilbake til hovedstaden. Disse to spillerne skal Cellino være interessert å ha økonomisk rett over og kan gå på deleierskap til Cagliari mot en overgang for Nainggolan. Mellomlegget Roma må ut med skal ligge mellom 9 og 11 millioner euro.

 

Den defensive midtbanespilleren spilte alle kampene som var mulig for Cagliari denne sesongen (kun avbrutt av suspensjoner). 25-åringen har vært på Sardinia i 3,5 år nå og har en kontrakt som varer i to år til. Et eventuelt kjøp vil føre til konkurranse på den defensive midtbaneposisjonen mellom Nainggolan, Bradley og De Rossi, en kan muligens vente seg at en av de to sistnevnte må forlate klubben i sommer som følge overgangen.

 

Vil du ha Nainggolan til klubben? Er han verdt 10M€ +50% av Caprari og Verre?

Kilde: Gazzetta dello Sport