Mattia Destro klar for Roma!

Vi beklager umiddelbart den tabloide overskriften, men nå er det jo tross alt 22. juni…

AS Roma har i dag bekreftet at de har benyttet seg av opsjonen på €4.5 millioner til å kjøpe Mattia Destro fra Genoa CFC. Alt annet enn overraskende selvsagt, da fjorårets lån bare var en utsettelse i forhold til å betale hele summen for den unge spissen.

Det ser ut til å stå mellom Inter og Roma for Radja Nainggolan. Løsningene på deleierskapsflokene kan være det Roma trenger for å tippe drakampen i sin favør. Valerio Verre kan nemlig inngå som en del av avtalen. Roma tenker også at Romagnoli kan utgjøre noen gram på vektskålen, men Cellino skal i utgangspunktet være fornøyd med forsvaret sitt, i alle fall så lenge Davide Astori ikke blir solgt. Inter på sin side kan få et overtaket dersom Cagliari kvitter seg med keeper Michele Agazzi. Da skal de stå klar med U21-keeper Francesco Bardi. Men uansett spillere i bytte eller ikke må mest sannsynlig kjøpende klubb ut med minst €12 millioner i harde cash.

Roma og Inter har også vært linket til Paulinho. Men han ser ut til å havne hos Franco Baldini og Tottenham.

Ellers er det jo på det helt rene at AS Roma trenger en ny burvokter eller to. Dagens navn er Diego Alves, Valencias brasilianske keeper. Han går inn på ryktelista sammen med Rafael, Sorrentino, Ruffier, Ospina, Romero og Viviano. Keepersituasjonen bør helst være løst før troppen reiser til Riscone den 12. juli.

Ellers er det jo nærliggende å tro at Rudi Garcia vil gi Sabatini noen hint om hva som måtte finnes i Frankrike. En av disse skal være Dimitri Payet, en 26 år gammel franskmann. Den offensive midtbanemannen, som har fått med seg fem landskamper for Les Bleus, gjorde 12 mål i forrige sesongs Ligue 1 for Garcias Lille.