Garcias krav til Sabatini: «Vi trenger 6 spillere.»

Overgangsvinduet nærmer seg med stormskritt og ryktene vil ikke gi seg før vinduet stenger 2.september. Rudi Garcia skal nå ha sagt til Sabatini at han trenger 6 nye spillere for den kommende sesongen: 1 keeper, 2 forsvarere, 2 midtbanespillere og 1 ving.

rudigarcia

 

Keeper

Julio Cesar ble nevnt her på nettsiden for noen dager siden, men nå kan det se ut som om at den brasilianske landslagskeeperen ikke blir Roma-spiller likevel. Cesar har brasiliansk pass og Walter Sabatini skal ikke være veldig interessert i å bruke 1 av de 2 ikke EU-plassene så tidlig i Mercatoen. Øynene rettes nå mot Fiorentina-keeper Emiliano Viviano. Valencia-keeper Diego Alves er fortsatt et navn på blokken sammen med Santos-keeper Rafael hvorav sistnevnte ser ut til å glippe for Garcia og Roma til fordel for Napoli.

Forsvar

Marquinhos var muligens Romas beste spiller ifjor og det har ikke gått hus forbi i Spania. Den brasilianske midtstopperen som nylig ble 19 år har vekket interesse hos gigantene Real Madrid og Barcelona, men det angivelige budet på 30M€ skal ikke være nok for Roma. Barcelona har tilogmed prøvd å inkludere tidligere Udinese-ving Alexis Sanchez i dealen, men det lite som tyder på at det skal være hold i Marcas rykte.

Med tanke på spillere inn er Udineses Benatia et hett rykte og  Nico Lopez skal være med på gjennomføre overgangen. Den unge spissen ryktes å bli deleid mellom Udinese og Roma for å få den marokanske midtstopperen Benatia til den evige stad.

Den andre forsvarspilleren Garcia ønsker seg kan være en gammel kjenning på ryktebørsen: Wallace. Wallace er nå i Chelsea, men ettersom det hard konkurranse i London-klubben på høyreback kan Wallace gå på lån til Roma. Sabatini skal vistnok møte agenten til Wallace i løpet av neste uke for å forhøre seg rundt situasjonen til brasilianeren.

Nåværende Manchester City-spiller Maicon har også blitt nevnt i media det siste døgnet, men lønnen hans vil nok bli et problem for å få gjennomført overgangen.

Midtbane

Nainggolan er fortsatt det sterkeste ryktet og nå skal også Fiorentina ha kastet seg inn om den belgiske midtbanespilleren, men Montellas klubb er nok for sent ute. Det virker som det står mellom Inter, Roma og Southampton om Cagliari-spilleren. Prislappen virker å ligge på rundt 15M€ noe som Southampton har innfridd. En ukjent unggutt for de fleste er

Gilbert Imbula. Imbula spiller for den franske Ligue 2-klubben Guingamp hvor 20-åringen har spilt 90 kamper. Prislappen ligger på rundt 10M€ og Arsenal skal også ha vist interesse for unggutten.

Når en er inne på Arsenal er det tydeligvis kamp om mellom Lazio og Roma om den tidligere Arsenal-spilleren Arshavin. Arshavin sin kontrakt med London-klubben gikk ut denne sommeren og kommer eventuell gratis.

Paulinho er det bare å glemme med Tottenham er i førersetet, men nå har også Real Madrid kastet seg inn i kampen om brasilianeren.

 

Spillere ut

Nå begynner låneavtalene rundt om kring å gå mot slutten og flere spillere returnerer til Roma i visshet om at fremtiden i klubben ikke er tilstede. Curci, Julio Sergio, Jose Angel, Brighi, Tallo og Borriello er spillere som mest sannsynlig ikke vil befinne seg i klubben ved sesongstart. Jose Angel uttalte at han ville gjøre det han kunne for å overbevise Rudi Garcia om at han fortjener en plass i troppen. Jose Angel hadde ikke noe vellykket låneopphold hos Real Sociedad hvor backen kun fikk 7 kamper. En mann som ikke vil prøve lykken i Roma er  Marco Borriello som ønsker å bli i Genoa. Med tanke på Borriello er det et stort problem ettersom han har så høy lønn i Roma, noe ikke Genoa er i nærheten av å kunne tilby. Borriello har en lønn på 5,4M€ i året og Genoa vil ikke tilby mer en 1,5M€. Det kan dermed gå mot at Roma betaler lønn til en spiller dem ikke eier en gang. En annen spiller som man mest sannsynlig har sett for siste gang i Roma-trøye er Rodrigo Taddei. Ingen klubber har foreløpig vist sin interesse, men er det en mann det er vanskelig å si noe vondt om så er det Rodrigo, den klubben som eventuell signerer Taddei får en kjernekar uten like. GRANDE RODRIGO! taddei