Brasiliansk media: Roma har bydd 5M€ for Rafael

Rafael har lenge vært linket til Roma, men har de siste ukene sklidd lengre og lengre unna hovedstaden og det så ut som at Rafael Benitez i Napoli skulle få signert navnebroren sin. Nå melder den brasilianske sportsavisen Lance! at Roma har matchet budet til Napoli og valget er opp til Rafael selv hvor  han vil spille.

Rafael-Santos-Foto-Ivan-Storti_LANIMA20121230_0075_25

Roma er stadig på jakt etter en ny førstekeeper og mange navn blir nevnt i den forbindelse. Alt fra Ørjan Nyland til Victor Valdes har tydeligvis Roma vært interessert i. Julio Cesar så lenge ut til å være førstevalget, men nå melder Lance! at Roma prøver seg på den 23 år-gamle Santos-keeperen Rafael.

Ryktene rundt Rafael har pågått i ca. en måned uten noen særlig framgang. Så senest som i går meldte vi at han var ute av bilde og så og si klar for Napoli. Ting endrer seg fort her i verden og Roma skal nå angivelig ha matchet budet til Napoli på 5M€.

Rafael sin kontrakt går ut i August 2014 og tredjeparten som eier han er lystne på å få penger for han før han forsvinner fra kontinentet. Tredjeparten skal dermed ifølge Lance! ha godtatt begge budene og valget er nå opp til Rafael selv. Lance! hevder å vite at dersom Roma og Napoli tilbyr de samme personlige betingelsene skal Rafael sin kjæreste ha ytret et ønske om å flytte til hovedstaden noe Rafael skal ha vært enig med henne om.

Det som gjør at Sabatini mest sannsynlig velger å gå for Rafael framfor Julio Cesar er at Rafael har europeisk pass noe som vil gjøre overgangen lettere. Ved en signering av Julio Cesar vil Roma bruke en av de to ikke EU-plassene laget har pr. sesong, noe Sabatini ikke er veldig lysten på så tidlig i overgangsvinduet.