Borriello ut, Gilardino inn?

Dagens italienske sportsaviser melder i dag at gårsdagens landslagsspiss Alberto Gilardino skal være aktuell for Roma i bytte mot Marco Borriello.

Brazil Soccer Confed Cup Spain Italy

 

Italia røk ut på straffer mot Spania i går under Confederations Cup. Med en skadet Mario Balotelli var det Alberto Gilardino som fikk sjansen på topp for Gli Azzurri. Gilardino gikk målløs av banen sånn som resten av spillerne som var på banen (utenom straffesparkkonkurransen). Det meldes nå at Genoa og Roma har inngått samtaler om å bytte nevnte Gilardino med Marco Borriello.

Alberto Gilardino var på lån til Bologna denne sesongen og scoret 13 mål, hvor av 3 av disse var mot Roma. 30-åringen har vært i blant annet Milan og Fiorentina og har tilsammen scoret 158 Serie A-mål.

Marco Borriello har vært på lån hos Genoa den siste sesongen hvor han satt 12 baller i nettet. Borriello skal selv være mest interessert i å forbli i Genoa, men lønnsreduksjonen kan være et problem for 31-åringen.

Nytt keepernavn

Romas evige kamp etter ny sisteskanse fortsetter. Etter å ha etter rapportene vært på nippet til å signere Rafael, bare for å ha blitt forbigått av Napoli, skal nå valget være opp til spilleren selv. Det forhindrer ikke at ytterligere et navn har dukket opp i sagaen om Roma-hanskene. Denne gangen er det Catanias argentinske burvokter Mariano Andujar som blir linket til hovedstaden.

Engelsk interesse for Osvaldo

Som tidligere nevnt skal Osvaldo ikke har vært interessert i en overgang til Southampton. Men nå ser det ut til at ingen av de klubbene Osvaldo har ventet på (Tottenham, Juventus) kommer til å legge inn bud på den hårfagre mannen. The Saints skal være villig til å legge småpene €20 millioner på bordet. Osvaldo skal foretrekke Southampton foran klubber som Anzhi og Spartak Moskva. En klubb som kan stikke kjepper i hjulene for denne overgangen er Manchester City som leter etter en erstatter for Carlos Tevez.

Torosidis ut?

Sampdoria skal ha forhørt seg med tanke på et kjøp av Vasilis Torosidis. Ville i så fall vært et pussig salg av Roma etter en mer enn godkjent start av grekeren.