Osvaldo aktuell for Manchester City

Roma er på jakt etter å kvitte seg med Pablo Osvaldo etter forrige sesongs mildt sagt oppsiktsvekkende påfunn. Nå kan det hende at Manchester City blir Osvaldos neste arbeidsgiver.

osvaldo

Selv om Pablo Daniel Osvaldo ble Romas toppscorer forrige sesong var det ikke uten kontroverser. For å oppsummere noe: Bomme på en straffe han tok fra Totti, dro til London på derby-dagen og kritiserte tidligere trener Andreazzoli offentlig på twitter. Det siste påfunnet gjorde at Osvaldo ble sendt hjem fra Italias landslagstropp og ble dermed ikke med i Confederations Cup.

Ryktene rundt Osvaldos neste klubb har vært mange og blant annet Southampton og Atletico Madrid skal ha lagt oppimot 20M€ på bordet for å hente spissen. Osvaldo skal ha takket nei og vil kun forlate Roma til fordel for en toppklubb i Premier League. Nå kan det se ut som at Osvaldo får «drømmen» sin oppfylt i form av lyseblå trøye i Manchester.

Manchester City har solgt Mario Balotelli og Carlos Tevez til Serie A det siste halvåret og står nå igjen med «kün» Aguero og Dzeko på spissplass. Med to kontroversielle spillere sendt til Serie A skal nyansatte Prandelli fylle tomrommet til de to spissene med Osvaldo. Det er den engelske avisen The Independent som melder dette og prisen skal ligge på rundt 15,4M£ (18M€).

Det er ikke bare Osvaldo som er i kikkerten til Manchester City, Mario Gomez er også nevnt i samme artikkel som en potensiell signering for de lyseblå.