Notiser fra de siste dager

Lørdag:

326 kamper og 49 mål i Roma var nok for Simone Perrotta som valgte lørdag og legge opp som fotballspiller. 35-åringen har vært i klubben i 9 sesonger og har var med å ta to Coppa Italia-titler. Høydepunket for Perrotta er nok likevel VM-tittelen i 2006 hvor han startet alle kampene for gli azzurri.

Alexis Sanchez uttalte at han ikke vil inngå i en byttehandel med Marquinhos. Den tidligere Udinese-spilleren sa: «Jeg har kvaliteter til å spille for denne klubben (Barcelona), et trespann med Messi og Neymar hadde vært perfekt».

Den nye Flamengo-treneren Mano Menezes skal visstnok ha Leandro Castan i kikkerten, men budet på 5M€ ble blankt avvist av Roma.

Søndag:

Presidenten i Udinese Gino Pozzo uttalte at Mehdi Benatia er på vei bort fra klubben til GdS. Det er mye som tyder på at Roma blir neste stoppested for midtstopperen fra Marokko.

Torosidis sin agent la en demper på ryktene om at hans klient er på vei bort fra Roma: «Han har en tre-årskontrakt med Roma, og han har det veldig bra i klubben».

Det nyeste navnet på ryktebørsen er Lille-kaptein Rio Mavuba som visstnok skal være interessert i å gjenforenes med sin gamle sjef Rudi Garcia i Roma.

Mandag:

Bogdan Lobont signerte en ny kontrakt med Roma noe som binder 35-åringen til Roma fram til 2016.

Piscitella og Politano har blitt solgt på deleierskap med Pescara, mens Viviani følger etter og går på lån til klubben som rykket ned fra Serie A denne sesongen. Samtidig går Luca Antei på deleierskap til Sassuolo som denne sesongen skal spille i Serie A.

Roma skal ha sagt nei til Boruissia Dortmund sitt bud på Miralem Pjanic på 12M€.

Cagliari-president Massimo Cellino sa til gazzettaen at han vil ikke selge Radja Nainggolan.

Alberto Gilardino la på ingen måte demper på spørsmålet om han hva han syntes om å bli linket til Roma: «Hvem er det som ikke vil bli linket til Roma?»

En annen spiss som har blitt nevnt på ryktebørsen er Mario Gomez.

Tirsdag:

Radja Nainggolan ser ut til å glippe for Roma og Sabatini vil nå rette øynene mot Etienne Capoue fra Toulouse.

I skyggen av Bogdan Lobont sin forlengelse har Curci returnert etter låneopphold i Bologna. Roma trenger fortsatt en ny førstekeeper og ryktene sier at Viviano kan komme på lån (fra Palermo) eller at Diego Alves (Valencia) signerer permanent for rundt 6M€.

Mannen bak introsangen «Roma Roma Roma» Antonello Vendetti vil at klubben skal bytte ut hans sang. Selv sier han at han skrev sangen til en klubb han ikke lenger kjenner igjen. Dette er et hardt stikk mot «nye» eierne som Vendetti mener gjør helt feil ting for klubben Roma og byen. Han kom også med en siste liten bemerkning til president Pallotta: Du kan ikke ta med deg en Boston Celtics-drakt når du besøker Paven».