Offisielt: José Ángel på lån til Real Sociedad

Roma og Real Sociedad kom i går til enighet angående José Ángel og spilleren blir i Spania fram til 30.juni 2014.

angel

José Ángel ble hentet av Luis Enrique sommeren 2011 og ble ingen umiddelbar suksess i den evige stad. Venstrebacken ble hudflettet av samtlige og det virket som en god idé og sende spanjolen tilbake til La Liga på lån for å finne tilbake til formen han hadde for Sporting Gijon. Real Sociedad ble neste stoppested for 23-åringen hvor han heller ikke slo til. Bare11 ganger fikk unggutten sjansen for laget som til slutt endte på 4. plass i La Liga.

Denne sommeren har det vært spekulert i om Ángel skulle gjenforenes med Luis Enrique i Celta Vigo, men i går ble det altså klart at han forblir i Real Sociedad enda ett år. Ángel selv sa for en drøy uke siden at han ville prøve å overbevise den nye manageren Roma-manageren Rudi Garcia om en plass i neste års tropp,  men det får han da altså ikke. Når avtalen var i boks ble José Ángel intervjuet av Real Sociedad sin hjemmeside og sa blant annet: «Jeg er veldig glad, det er her jeg føler meg hjemme».