Benatia på medisinsk test i løpet av de nærmeste dagene

Alt tyder nå på at Mehdi Benatia blir Romas første signering i sommerens mercato. 

Benatia_Udinese_659823642

Mehdi Benatia har lenge vært ryktet til Roma og forhandlingene har pågått i lang tid. I går var Benatia i Roma hvor han blant annet var på boligjakt for hans kommende år i den evige stad. Flere italienske aviser melder at Benatia vil gjennomgå den medisinske testen i morgen eller mandag og dermed bli offentliggjort som Roma-spiller etter det.

Overgangssummen er det spekulert mye i, men det kan virke som Udinese får 6,5M€ +50% av Valerio Verre og Nico Lopez. 26-åringen fra Marokko spilte 19 kamper for Udinese i ligaen forrige sesong. Mye av grunnen til at det ikke ble flere kamper for midtstopperen var en skade på høstsesongen som gjorde han utilgjengelig i over en måned i tillegg til afrikamesterskapet hvor laget røyk ut etter gruppespillet.