Hektisk på Trigoria

Sent igår kveld smalt bomben da en journalist hadde klart å avlytte en samtale mellom Fenucci og Sabatini. Det hevdes at Sabatini ikke hadde lagt på etter en samtale med journalisten, og dermed gav han mulighet til å høre en relativt interessant samtale mellom to av maktpersonene i Roma. De to høye herrene hadde en lengre samtale om overgangsstrategien, og det hele kan kort oppsumeres til dette:

De Rossi: Er til salgs, men det rette budet har ikke kommet enda. Chelsea og Manchester City skal klubbene med høyest interesse for Daniele. Mange spekulerer i at Strootman inn er synonymt med De Rossi ut, men med Tottenham snikende i kulissene for å signere Pjanic kan det være at det er bosnieren som forlater Roma til fordel for Strootman.

Osvaldo: De har snakket med City angående overgang, men interessen fra Manchesters beste lag har kjølnet. Begge håpet at de mindre sjarmerende menneskene som lager liv utenfor portene på Trigoria vil presse igjennom en overgang til Southampton, som vil gi sårt trengte midler i klubbkassen.

Marqinhos: Kommer til å selges dersom det rette budet kommer. Da snakker vi summer over €25 m. Ved siden av interesse fra Barcelona, skal PSG være lystne på å hente Marcos.

Noen velger å tolke denne samtalen med en klype salt, men det skal visstnok eksistere en lydfil med opptak av samtalen. Undertegnede har ikke klart å oppdrive opptaket.

Videre skal Roma ha signert den unge kroaten Tin Jedvaj. Midtstopperen har idag befunnet seg på Trigoria, og skal ha bestått den medisinske testen i Roma. Mange trodde at Romas interesse for Jedvaj stilnet da Baldini forlot skuten, da Tottenham plutselig fattet alvorlige interesse ved Baldinis ankomst. 1995-modellen ankommer fra Dinamo Zagreb for en sum på €5 m, og Zagreb skal ha sikret seg 20% av en eventuelt overgang ifra Roma. Jedvaj har tross sin unge alder figurert hyppig i startellveren til Dinamo Zagreb, og skal være et svært stort talent. Om han er hentet for å komplementere forsvaret eller erstatte Marcos/Castan gjenstår å se. Uansett en spennende signering og et godt stykke arbeid fra Sabatini.

transfer-news-dinamo-zagreb-have-agreed-to-sell-tin-jedvaj-and-alen-halilovic

Angående keeper-kabalen har Zamparini meldt seg på i diskusjonen, og sagt til Vocegiallorossa at Roma burde gå for Viviano fremfor Sorrentino. Begge er meget aktuelle for Roma, og under kontrakt med de rosa fra Sicilia.

Det ser ikke ut til å ha vært nevneverdig fremgang vedrørende en eventuell overgang for Kevin Strootman. Det skyldes nok i stor grad at forhandlingene foregår i det grå, og at pressen ikke klarer å melke noen informasjon fra de som sitter på fakta i saken. Vi kommer tilbake med mer.