OFFISIELT: Sommerens første signering i boks!

AS Roma bekrefter torsdag kveld at Tin Jedvaj blir Roma-spiller de neste 3 sesongene. 

tin jedvaj

 

Den kroatiske midtstopperen ankom Roma for noen dager siden og fullførte den medisinske testen i går. Dinamo Zagreb bekreftet i går at Jedvaj var solgt til AS Roma i går, men grunnet noe papirarbeid via FIFA ble ikke overgangen offentliggjort av Roma før torsdag kveld.

Roma betaler 5M€ for 17-åringen og kontrakten varer i 3 år. Det var snakk om at Dinamo Zagreb hadde sikret seg rettighetene på 20% av en eventuell sum ved videresalg, men pressemeldingen fra AS Roma indikerer ikke dette.

Jedvaj har fått 13 kamper for Dinamo Zagreb i tillegg til å ha spilt på aldersbestemte landslag for hjemlandet Kroatia.  Unggutten rager 188 cm. over bakken og blir i hjemlandet sammenlignet med Milan-legenden Paolo Maldini.

Flere klubber har vært interessert i «den nye Maldini» (deriblant Arsenal og Tottenham), men vi er glade for at Tin Jedvaj valgte Roma!

Velkommen til klubben Tin!