Offisielt: Mehdi Benatia endelig klar for Roma!

I går kom pressemeldingen om at den marokkanske midtstopperen Mehdi Benatia blir Roma-spiller for de neste 5 sesongene.

Benatia

 

Benatia har de siste dagene trent med Roma og sånn sett har en overgang vært nærstående, like vel var overgangen så spesiell at det tok noen ekstra dager før offentliggjøringen kom på plass.

13,5M€ er prislappen Roma må betale til Benatias tidligere arbeidsgiver Udinese og binder spilleren til klubben for de neste 5 årene. Under den samme pressemeldingen ble det klart at Nico Lopez og Valerio Verre går motsatt vei på deleierskap for henholdsvis 1M€ og 2,5M€.

26-åringen har de siste 3 årene vært i Udinese og fått med seg over 70 kamper for zebraene fra Udine. Forrige sesong kom midtstopperen på målscorerlisten to ganger på sine 19 opptredener i Serie A, grunnen til at det ikke ble flere kamper var hans bidrag for hjemlandet Marokko i Afrikamesterskapet samt et skadeavbrekk på høstparten.

Ettersom Jedvaj ble klar tidligere i uken har Roma nå 6 midtstoppere i klubben (Burdisso, Castan, Marquinhos, Romagnoli, Jedvaj og Benatia) og en skal ikke se bort i fra at en eller to ikke blir å finne i klubben når sesongen starter.

Benvenuti Mehdi!