Offisielt: Polsk keeper klar for Roma!

Lørdag kveld ble det klart at  Roma henter Łukasz Skorupski fra Gornik Zabrze. Målvakten vil mest sannsynlig bli Romas nye tredjekeeper.

skorupski

Skorupski signerte i går en 4 års-avtale med Roma etter å ha tilbringet de siste 5 årene i den polske toppdivisjonen Ekstraklasa. Skorupski har spilt for klubben fra sin hjemby Gornik Zabrze og sto 29 kamper forrige sesong og slapp inn 29 mål.

Overgangssummen skal ligge på 0,89M€ og gjør ikke sånn sett noen stor innhogg i overgangsbudsjettet. Roma er fortsatt på jakt etter en førstekeeper og Skorupski er tvilsomt mannen som står fast for Roma til året. Den polske unggutten må nok belage seg på å være Rudi Garcias tredjevalg på keeperplass bak Bogdan Lobont og en ny førstekeeper som forhåpentligvis blir hentet før overgangsvinduet stenger 2. september.

Benvenuti Łukasz!