Rykter, rykter og atter rykter!

 

 

I går ble to nye spillere klare for Roma og det ventes flere nye signeringer i løpet av de kommende dagene, men dette beror i stor grad på spillere som selges.

Stoke City v Manchester City - Premier League

Ifølge flere kilder har PSG tilbudt i overkant av €30m for Marquinhos, som imidlertid foretrekker en overgang til Barcelona. Katelanerne har ikke hittil vært villig til å matche budet fra PSG, og dermed står overgangen for øyeblikket litt stille. Enten må Barcelona matche budet, eller i alle fall nærme seg, ellers må Marquinhos ta til takke med en overgang til PSG. Et tilsvarende problem foregår rundt Pablo Osvaldo. Russiske Zenit har ifølge tilbudt €20m for spissen, som ikke virker helt interessert i en overgang til russisk liga, til tross for lønn på rundt €5m netto. Når disse to salgene blir løst vil Roma naturligvis ha større frihet til innkjøp.

Kevin Strootman er fortsatt svært nær en overgang til Roma. Roma har kommet til enighet med både PSV og spilleren, og så snart Roma får sendt en bankgaranti (ventes kommende uke), vil Strootman dra til Roma for å fortsette karrieren. Morgan De Sanctis ligger an til å bli Romas nye førstekeeper og ventes til Roma enten i dag eller i morgen. Veteranen har blitt overflødig etter Napolis signering av Rafael og Julio Cesar, og drar derfor til Roma for å fortsette karrieren. En annen veteran nær Roma-overgang er Maicon, som ifølge Sky kan komme til Brunico-campen innen kort tid. Det ventes av Manchester City vil betale deler av lønnen slik at Roma kommer noenlunde greit ut av handelen. Den siste overgangen det spekuleres hett i, er Arsenals Gervinho. Roma har ifølge Sky tilbudt Arsenal et beløp oppunder €8m, inklusiv prestasjonsbaserte bonuser, og det ventes at Arsenal vil akseptere budet.

De neste dagene kan med andre ord bli svært hektiske!