Maicon trener med laget i morgen

I dag landet Maicon i Roma og etter å ha gjennomført den medisinske testen er det ventet at brasilianeren drar nordover til Riscone for å trene med sine nye lagkamerater.

0facb795ab22c0037de42707e0ba4ed1-74757-1373868368

Klokken 07.00 landet den tidligere Inter-backen Maicon på Fiumicino til et stort pressekorps og det tok ikke lang tid før en tilreisende supporter slang på han et Roma-skjerf i ankomsthallen. Etter å signert noen autografer til supporterne sa han i farten til ivrige fotografer: «La oss vente til bilde med drakten.» I en Porsche Cayenne ble brasilianeren så transportert videre til sykehuset Gemelli hvor den medisinske testen ble gjennomført på en halvannen time.

Romas administrerende direktør Italo Zanzi var i kveld med på presentasjonen av spillerne på treningsleieren i Riscone og uttalte følgende til den fremmøtte fansen: «Vi er et bra lag og vi vil vinne. I morgen med Maicon vil vi bli enda bedre.»

Maicon kommer fra ett mislykket år i Manchester City og har slitt med store skadeproblemer. Det ble kun 13 kamper for de lyseblå og den nyansatte treneren Pellegrini valgte å utelate 31-åringen fra troppen som dro på treningsleir til Sør-Afrika forrige uke. Manchester City er kjent for å tilby lønnsummer som ikke andre lag er i nærheten av å kunne tilby, ei heller Roma. Det ryktes at Manchester City vil betale Maicon €2M for at han forlater klubben (som kompensasjon for lønnsreduksjon) og at Roma vil gi €3M i året for høyrebackens tjenester som etter ryktene skal vare i to år.

Mange vil nok huske Maicon for tiden i Inter hvor han var i 6 sesonger og spilte over 200 kamper for I Nerazzurri hvor han var veldig delaktig i Inter sin veldig imponere trippel i 2010. Vi får håpe at Maicon finner tilbake til gammel form da han var blant verdens beste backer. Motivasjonen til veteranen skal det ihvertfall ikke stå i veien når VM på hjemmebane spilles neste år. Selv om Brasil-trener Felipe Scolari ikke tok ut høyrebacken til Confederations Cup har han uttalt at døren ikke er lukket.

En offisiell pressemelding fra Roma har ennå ikke kommet, men mest sannsynlig kommer den i løpet av morgendagen.

Roma er langt ifra ferdighandlet og innen uken er omme kan både Strootman, De Sanctis og muligens Gervinho være klare for klubben.