Strootman på plass i Roma

1010818_697512840275273_2004491861_n

 

Det har lenge vært rykter omkring den nederlandske midtbanespilleren Kevin Strootman og nå ser det endelig ut til å gå mot en avklaring. 23-åringen landet i kveld i Roma til noe som endte opp i det rene kaos for de fremmøtte romanisti. Med sikkerhetsvakter rundt seg fikk likevel noen fans slengt på noen Roma-skjerf rundt halsen på 23-åringen. Med spesiallagde supportersanger i bakgrunn ble Strootman ført inn i en bil og kjørt fra flyplassen.

Det er ventet at Strootman gjennomfører den medisinske testen i byen i morgen før han reiser nordover til Riscone for å trene med sine nye lagkamerater.

PSV har allerede offentliggjort at det foreligger en avtale mellom dem og AS Roma som etter ryktene skal ligge på 17M€ +2M€ ekstra i bonuser.