De Sanctis eller Júlio César?

Romas keeperjakt er inne i en avgjørende stund, Julio Cesar og Napolis Morgan De Sanctis har vært de heiteste navnene for Roma etter at det Brasilianske talentet Rafael valgte Benitez og Napoli. Roma viste tidlig sin interesse for nylig nedrykkede QPRs Júlio César og den 33 år gamle tidligere Inter-målvakten utelukket ikke en overgang til den evige stad og AS Roma, nå har imidlertid har Napoli kommet på banen og det kan virke som César er på vei til Napoli. Da César plutselig ikke var så aktuell for Roma lenger kom Morgan De Sanctis opp som et alternativ i Roma buret. Den 36 år gamle målvakten, som har voktet nettop Napoli buret siden 2009, virket å være nærmest klar for Roma da Napoli var nære å signere Júlio César for et par dager siden.

Overgangsguruen Gianluca Di Marzio meldte nettop i dag at  vi er inne i de avgjørende timene for begge overgangene, Napoli ønsker å låne César og vil kun da slippe De Sanctis, samtidig er ikke Romas interesse for den brasilianske landslagsmålvaken César noe mindre enn tidligere.

combo_portieri--300x145

 

Hvem mener du bør vokte Roma buret neste sesong?