Marquinhos til PSG

Det har lenge vært spekulert i Marquinhos sin fremtid i Roma etter den strålende debutsesongen han hadde. Storklubbene har siklet etter å få signert 19-åringen og nå virker det meste på at det er PSG som har trukket det lengste strået.AS Roma v Parma FC - Serie A

Torsdag kveld forlot Marquinhos treningsleiren i Riscone di Brunico og tok en siste avskjed for fansen på hans offisielle instagram og twitter-konto:  «Jeg kommer aldri til å glemme dere, å bo i Roma har vært en glede for meg og dere vil alltid forbli i hjerte mitt. Tusen takk for alt, supportere og lagkamerater. Sempre è comunque Daje Roma Daje»

Broren til Marquinhos, Luan Aoás uttalte til Lancnet at de har jobbet hele kvelden for å få til en avtale noe de til slutt gjorde. Marquinhos skal nå fly til Paris for å signere en 5-årsavtale med de regjerende franske mesterne og før han blir presentert foran fans og pressekorps. 

PSG skal etter ryktene betale Roma svimlende 32M€ +3M€ i ekstra bonuser, det vil gjøre 19-år gamle Marquinhos til den 4. dyreste forsvarsspilleren gjennom tidene bak Dani Alves, Thiago Silva og Rio Ferdinand. Det er i særdeles en rekordsum ettersom Roma kun totalt betalte 4,5M€ for 11 mnd. siden for å få lokket unggutten fra Corinthians.

En siste liten funfact: Marquinhos har steget over 10 millioner norske kroner i verdi for hver kamp han har spilt for Roma (240 millioner i overskudd og 22 kamper fra start).