Romas treningskamper i sommer

Det nærmer seg sakte men sikkert sesongstart i Serie A lørdag 24. august. Terminlisten blir ikke sluppet før den 29. juli, men Roma skal ut ihvertfall 4 kamper til før det braker løs. Her er de planlagte kampene:

 

26. juli 20:00    Aris Thessaloniki- AS ROMA

Kampen vil bli spilt på Kleanthis Vikelidis stadium i Hellas og er en del av avtalen mellom klubben som startet for noen år siden. Aris gjestet Olimpico i fjor i det som var den siste oppkjøringskampen før fjorårets sesong. Roma vant kampen 3-0 foran 35.000 tilskuere.

1.august 02:00     MLS All Stars- AS ROMA

Også i år tar Roma turen over dammen til USA og første motstander på det amerikanske kontinentet er et sammensatt lag fra den øverste divisjonen i landet, MLS. Kampen skal spilles i Kansas City og laget består av spillere som Marco Di Vaio, Thierry Henry, Tim Cahill og den gamle Tippeligakjenningen Patrice Bernier som spilte for både Moss og Tromsø under hans opphold i Norge. Kampstart er relativt sent for oss nordmenn, men kampen blir vist på CMORE og csport.no.

8. august 01.00   Toronto-AS ROMA

Etter å ha spilt kamp i Kansas City går turen videre nordover til Canada for å møte de lokale heltene i Toronto FC. Toronto FC spiller i MLS og gjorde ingen stor sesong i fjor da de endte på 9.plass i Eastern Conference og kvalifiserte seg ikke til sluttspillet.

11. august 00.00 Chelsea- AS ROMA

Den siste kampen som er satt opp på USA/Canada-turneen er de regjerende Europa League-mesterne Chelsea. Kampen spilles i den amerikanske hovedstaden Washington D.C. Sist lagene møttes var i 2008 under gruppespillet i Champions League. Roma gikk seirende ut av duellen med 3-1 på Olimpico og ulvene endte til slutt som gruppevinner foran nevnte Chelsea. NB! Kampen spilles natt til 11. august.

 

Som tidligere nevnt vil terminlisten til Serie A bli presentert mandag 29.juli, men allerede vet en endel om rammene rundt serieavviklingen:

Seriestart: 24. august

Midtukerunder: 25. september, 30. oktober, 26. mars

Spillefri helger: 8. september, 13. oktober, 17. november, 29. desember

Serieslutt: 18. mai