Uavgjort mot Bursaspor og andre merkverdigheter

Det er kanskje å ta i å kalle 1-1 mot Bursaspor en merkverdighet, Roma har tross alt en lang og tro tradisjon med å ryke på smeller under preseason (noen som husker kjempeskrellen mot et høyst middelmådig Borussia Dortmund for noen år siden?). Samtidig blir det liksom for slapt å si seg fornøyd med 1-1 mot et lag som måtte se seg slått 5-1 i sin forrige kamp, og det mot Frankfurt. Uavgjort ble det i alle fall, og det på en måte som ikke kan sies å være ukarakterisitisk for Roma. Første omgang ble målløs, etter at Lamela og Osvaldo hadde brent hver sin sjanse og Totti valgt å prøve å servere Lamela når han alene med keeper kanskje burde skutt selv.

Andre omgang startet ikke overraskende med en kaldusj i form av Bursaspors nummer 9, Sestak, totalt umarkert og midt foran mål der han møtte et innlegg og styrte ballen forbi en ubevegelig Skorupski. Kaldusjen hadde dog den effekten ethvert ublidt møte med kaldt vann skal ha, og Roma ble brått skjerpet. Etter å ha kriget fram et frispark sender Pjanic nemlig ballen rett i armen på en uheldig tyrker, og i sommerens mest symbolske handling hittil gir Totti ballen til Osvaldo. Argentineren misbruker ikke muligheten, og prikker inn 1-1. Derfra og ut skjedde lite annet enn at Tallo vartet opp med en ny oppvisning av Bambi på Brunico da han etter å ha blitt spilt fram av Borriello blåste ballen i retning lengste cornerflagg. Siste nevneverdige handling på banen må sies å ha vært Tallo igjen, som prøvde et mottak i brysthøyde drøyt ti meter fra sidelinja. Det endte, som det måtte, i et innkast til Bursaspor.

På ryktebørsen ulmer det stadig: Morgan de Sanctis blir etter alt å dømme Romas nye førstekeeper, og skal være klar for medisinsk sjekk allerede i morgen. Adil Rami ryktes stadig å skulle erstatte Marquinhos, selv om Valencia hardnakket nekter å ha mottatt noen offisielle bud. Å låne en ung uruguayaner og så benke han til Dovre faller og litt til har tydeligvis gitt mersmak, for etter å ha sørget for å gjøre Nico Lopez til Olimpicos faste benkinventar har turen visstnok kommet til Gonzalo Bueno, som ventes på lån.

Vi fortsetter å holde dere oppdatert på daglig basis, så følg med!