Sabatini på vei til London?

Il tempo meldte idag at Romas sportsdirektør Walter Sabatini har satt seg på flyet til London for å inngå samtaler med Gervinhos agent om en overgang for klienten. Rudi Garcia skal ha gitt Sabatini en forespørsel om å hente vingen fra Elfenbenskysten. Rudi Garcia hentet ivorianeren når han var trener for Le Mans og Lille og det blir eventuelt tredje gang Garcia henter 26-åringen. Det meldes om at prislappen på Gervinho ligger på 8M€ (7M£) noe Roma ikke ennå har innfridd.

Rudi Garcia kan igjen bli gjenforent med Gervinho

Rudi Garcia kan igjen bli gjenforent med Gervinho

En spiller som har blitt nevnt de siste dagene er den uruguayanske spissen Gonzalo Bueno, men nå ser overgangen/lånet til å strande. Sky Sport melder om at Buenos klubb Nacional Montevideo vil selge spilleren, mens Roma kun er interessert i et lån for 20-åringen ettersom en har Nico Lopez i bakhånd (deleierskap med Udinese). Bueno spilte sammen med Nico Lopez under årets U20-VM og scoret ett mål i løpet av turneringen.

Selv om Benatia og Jedvaj allerede er hentet inn ligger ikke Roma på latsiden når det kommer til midtstopperkjøp. Adil Rami (Valencia) har det vært lite nytt om de siste dagene, mens Steaua Bucuresti sin unge midtstopper Vlad Chiricheș virker å komme nærmere Roma. Til tuttomercatoweb uttalte rumeneren: «Jeg vet ikke stort mer enn det som står i avisene, men jeg ville likt å flytte og spilt for en større klubb.» «AS Roma er en stor, veldig stor klubb. Det har vært landsmenn som Chivu og Lobont som har spilt og fortsatt spiller der. Jeg har ikke snakket med dem, men som jeg vet er det et fantastisk miljø der og en klubb med en stor historie.» Midtstopperens prislapp skal ligge på omtrent 8M€ og mange nordmenn vil nok huske Chiricheș for det fantastiske brassesparket han hadde mot Molde under fjorårets Europa League gruppespill.chirchaes

Det meste virker som om Morgan De Sanctis blir Romas førstekeeper for den neste sesongen. Napoli-keeperen har fått konkurranse fra Pepe Reina (Liverpool) og Rafael (Santos) i sommer og det kan virke som at De Sanctis ender sin Napoli-karriere på 155 kamper. Det skal visstnok bare gjenstå de personlige betingelser før overgangen fullføres.

 

Til slutt en liten gladsak fra treningsfeltet: I morgen har Daniele De Rossi bursdag og feiringen blir sammen med lagkameratenei Roma. Capitano futuro har hatt ferie fram til nå etter å ha spilt Confederations Cup for Italia og returnerer til Triagoria i morgen for å trene med laget. Fredagens treningskamp mot greske Aris kommer nok litt i tidligste laget for den kommende 30-åringen, og vi må dessverre vente litt til før vi får se Daniele ikle seg den nye Roma-drakten. Maicon blir nok heller ikke match-fit til fredagens kamp i tillegg til Mattia Destro som har en skade som vil holde han utilgjengelig fram til starten av september.