Offisielt: Maicon er Roma-spiller

Maicon har lenge trent med laget og det har vært mulighet til å kjøpe drakt med navnet til brasilianeren på, men først fredag kveld offentliggjorde Roma at høyrebacken har signert for de neste to sesongene.

maiconroma

I dag ble Maicon 32 år og som en real bursdagsgave fikk han en kontrakt av Roma. Kontrakten strekker seg frem til 30. juni 2015.

Etter å ha hatt stor suksess i Inter ble derimot oppholdet i Manchester City kortvarig for Maicon og den engelske klubben terminerte kontrakten etter sesongslutt. Som bosman-spiller har Maicon trent med Roma i over en uke og det var bare et tidsspørsmål før overgangen skulle bli offentliggjort. Om det skulle være noen tvil; Maicon kommer gratis til Roma.

Maicon er en veldig merittert spiller og har vunnet Champions League, VM for klubblag, Serie A fire ganger, 2 Coppa-titler i tillegg til å ha vunnet Copa America og FIFA confederations cup to ganger hver med hjemlandet Brasil.

Maicon har fått tildelt draktnummer 13, men er ikke matchfit til kveldens oppgjør mot greske Aris (kampstart 20:00) og er ikke med i troppen.

Tanti Auguri Maicon!