Mot forlengelse av Tottis kontrakt

Francesco Totti sin kontrakt går ut etter neste sesong og skal en tro Il Romanista vil James Pallotta signere en kontrakt på nye to år for kapteinen når Roma besøker hjembyen hans Boston.

totti2

 

Mange romanisti-fans fikk hjertet i halsen når Totti hintet frempå at denne  sesongen ville bli hans siste som spiller under presentasjonen av den nye hjemmedrakten: «Jeg har brukt mange Roma-drakter, men den her vil bli min siste.» Riktig nok hadde Totti et smil om munnen når han sa det og det kunne virke som det kun var ett stikk mot at Pallotta og co skulle forlenge kontrakten hans.

Det kan virke som Pallotta nå har tatt til seg Tottis stikk under draktlanseringen og når Roma kommer til Pallottas hjemby Boston den 1. august er det store muligheter at Totti skriver under på en kontraktsforlengelse. I følge Il Romanista vil kontrakten strekke seg ut over to nye år utover den allerede eksisterende kontrakten. Kontrakten vil dermed ha en slutt sommeren 2016 og Totti vil da være 39 år ung.

Totti har sagt tidligere at han vil spille frem til han blir minst 40 år og med en ny stadion som skal stå klar til sesongstart 2016/2017 vil nok Totti og alle andre oppleve il Capitano i Romas egen storstue, men det krever dermed eventuelt enda en fornyelse av kontrakten.

Totti og lagkameratene i Roma drar til Boston etter å ha spilt kampen mot MLS All Stars i Kansas City og vil trene i Pallottas hjemby fra 1. til 5. august.