Ny sesong for Roma Club Norvegia!

Kjære medlem!

En ny sesong nærmer seg for vårt AS Roma og da er også tiden inne for å fornye sitt medlemskap i Roma Club Norvegia.

Nytt av året er at du kan melde inn familien for en billig penge! For 300,- NOK kan du melde inn så mange nye medlemmer du vil så fremt disse  bor på samme adresse som du er registrert med hos oss. Da vil adressen motta én medlemspakke. For 400,- NOK kan du også melde inn så mange du vil som bor på din adresse, men da vil dere motta to medlemspakker.

Involvér samboeren slik at han eller hun kan ta større del i gleden eller sorgen, eller farg barna deres ytterligere giallorossi!

 

Medlemspakken vil i år inneholde:

Nytt medlemskort. De gamle medlemskortene kan være litt utslitt og med et nytt styre på plass følte vi at det var på tide at alle medlemmene får et flunkende nytt kort!

RCN-kortholder. Med et nytt medlemskort kan det alltids være greit å putte det inn i en ny kortholder. Kortholderen vil ha RCN-logoen og lupettoen på seg.

Overraskelse. Ikke 100 % spikra enda, men det kan fort være noe du kan feste på egnede overflater.

Rett til å søke om billetter. Vi vil gjerne at norske romanisti skal få oppleve Roma live på Stadio Olimpico og bistår gjerne de medlemmer som har tenkt seg ned til den evige stad med billetthåndtering og evt. andre spørsmål en måtte ha vedrørende kamp i Roma.

-Gruppetur. Nytt av året er at styret planlegger en gruppetur om høsten i tillegg til det som har blitt den tradisjonelle vår-turen. Høst-turen vil inneholde litt mindre opplegg, men vil være et alternativ for de som evt. ikke har anledning til å bli med på vår-turen eller ikke får nok med bare en tur i året. Mer info om hvilke helger og opplegg kommer senere.

 

Ordinært medlemsskap vil fortsatt være 200,- NOK.

Innbetaling skjer til kontonummer: 1503.17.84147

 

Merk betalingen med medlemsnummer og/eller navn. Navn på eventuelt nye medlemmer du melder inn må også med. Dersom du ikke er medlem fra før benytter du kun navn. Dersom du er nytt medlem inkluderer du adresse og mail.

Den første utsendingen av medlemspakker vil skje i løpet av september, så dersom du ønsker å være i den første gruppen som mottar året medlemspakke må du melde deg inn innen dette.

De første 50 som melder seg inn er med i trekningen om en Roma-drakt med valgfritt trykk!

God sesong og forza Roma!

 

 

OBS! Dersom du er eksisterende medlem og ikke har fått mail kan det være at den har havnet i spamfilteret. Noen av mailadressene vi har registrert i vår database er ikke lenger bruk, så det kan også være en grunn dersom du ikke har mottatt mail.