Gervinho blir Romas neste signering

Romas sportsdirektør Walter Sabatini er blitt sett i London i dag og Sky Italia meldte i dag om at Arsenal og Roma har kommet til enighet om en overgang for vingen.

gervinho2

Det har lenge vært spekulert i at Gervinho har vært en av de store overgangsmålene til Rudi Garcia denne sommeren. Det meste tyder nå på at Garcia nok en gang blir gjenforent med 26-åringen som trente Gervinho både i Le Mans og Lille.

Sky Italia melder at 8 millioner euro er prisen Roma må betale Arsenal i første omgang for Gervinhos tjenester i tillegg til ulike bonusutbetalinger noe Roma nå skal ha innfridd. De personlige betingelsene skal ikke være diskutert ennå, men det ventes at overgangen blir offentliggjort i løpet av de nærmeste dagene.

Gervinho har spilt to sesonger i Arsenal og har absolutt ikke fått ut sitt fulle potensiale som han viste i Frankrike. 11 mål og 13 assist på sine 63 offisielle kamper for London-klubben er fasit for den hurtige ivorianeren.

De siste dagene har vi gjennomført en poll på siden og foreløpig virker det som at de norske romanisti ikke er helt fornøyd med en eventuell signering av Gervinho ettersom 41% av de som har stemt er negative til signeringen.

Hva mener du? Gi din stemme til høyre for saken nå.