Caso Castan

Få romanisti hadde sett for seg at Leandro Castan var en av de som hyppigst skulle frekventere ryktespaltene denne sommeren. Men det har han altså gjort.

I dag melder Il Messaggero at Castan skal ha lite til overs for at Sabatini og Castan ønsker å rydde ham unna for å frigjøre en utenfor EU-plass. Gervinho trener for øyeblikket på Trigoria, men overgangen er ikke gjort offisiell av klubben i påvente av at nettopp dette hinderet passeres. Villareal skal nå ha lagt sine øyne på Castan som hadde en bunnsolid første sesong i Roma. Det hele virker som en litt merkelig løsning hvis Roma skulle kvitte seg med de to beste stopperne fra fjoråret, samtidig som Nicholas Burdisso blir værende nok en sesong. Skulle Castan forsvinne vil det føye seg inn i rekken av Sabatini-kjøp/salg som forsvant omtrent like fort som de kom.

Hans tiltenkte erstatning er fortsatt Vlad Chiriches fra Steaua. Rumeneren var på det nærmeste klar for Tottenham, men president i Steaua Gigi Becali skal ha blitt såpass ilter over at Spurs ville gjennomføre overgangen én dag før han selv kunne tenke seg å fullføre handelen at han skal ha avblåst hele greia fra fengselscella si.

I hyggeligere nyheter har sesongkortkampanjen Nessuno Ha Piú Fame Di Noi til nå gjort at 18, 000 sesongkort er solgt. Det er en positiv trend i Serie A, hvor sesongkortsalget ifølge CdS har økt med 27, 744 sammenlignet med samme tid i fjor. I særdeleshet Fiorentina og nyopprykkede Hellas Verona har bidratt til dette.

Siste: Roma har signert den 32 år gamle brasilianeren Babú. Så snart han er solgt er én EU-plass åpen for Gervinho.