Roma – Chelsea i Washington i natt

I kveld kan det være lurt å droppe den siste pilsen på by’n, og komme seg hjem til klokken 02:00. Da braker det nemlig løs i Washington. Roma og Chelsea møtes til treningskamp på RFK Stadium, i det som virkelig kan sies å være den største testen sålangt for Rudi Garcias mannskap. På dagens trening ble det terpet på en del taktikk, samt dødballer.

 

Både De Rossi og Pjanic sto over dagens trening, grunnet smerter i nakken (De Rossi) og feber (Pjanic). Sistnevnte har vært strålende i pre-season sålangt, og toppet det hele med to fantastiske scoringer mot Toronto i forrige treningskamp.

 

Chelsea er bare en uke unna seriestart, så det er ingen grunn til å tro at de ikke vil prøve å kjøre med et toppet lag, for å kunne spille seg mest mulig inn før serieåpner mot Hull neste helg. Mourinhos menn har gjort det bra i pre-season, med seire over begge Milano-klubbene. Det ble riktignok tap i forrige kamp, men Real Madrid har tross alt et brukbart lag som det ikke akkurat betyr all verden å tape for i august.

 

En sannsynlig oppstilling for Chelsea: Cech – Ivanovic, Terry, Cahill, Cole – Van Ginkel, Lampard, Ramires – Hazard, Oscar, Lukaku.

Dog umulig å si om Mourinho velger å prøve å kjøre inn et lag han vil satse på i seriestarten, eller om han velger å teste ut noen siste eksperimenter før alvoret starter.

Roma er foreløpig ubeseiret i pre-season, dog har ikke motstanderne vært all verden. Chelsea blir den første virkelige testen for Rudi Garcia, og den nye Roma-treneren er tippet å bruke dette laget fra start:

De Sanctis – Balzaretti, Castan, Benatia, Maicon – Florenzi, Bradley, Strootman – Totti, Borriello, Lamela

Laget begynner så smått å ta form nå, og det var positive tegn fra Maicon å spore mot Toronto. Den aldrende høyrebacken viste glimt av gammel storhetstid da han fosset nedover høyrekanten i forkant av Florenzis scoring. Balzaretti har også virket friskere i pre-season enn han har vært tidligere, samtidig som Dodo endelig ser ut til å ha funnet seg noe mer til rette. Det er viktig å huske på at den unge brasilianeren ikke har trent 100% før de siste par månedene i Roma. Med Marcos borte, virker Castan og Benatia som et naturlig stopperpar, samtidig som det fremdeles går rykter om Chiriches inn. Med De Rossi og Pjanic noe tvilsom før nattens kamp, er det muligens Florenzi, Bradley og Strootman som danner midtbanetrioen, med Totti, Borriello og Lamela på topp. Rudi Garcia skal visstnok ha sansen for Borriello, og kan se ut til å foretrekke han fremfor Osvaldo.

 

Kampen skal sendes på AS Roma sin kanal på YouTube, og avspark er 02:00 natt til søndag norsk tid.