– Patetiske, uoppdragne og umodne supportere

Det fortsetter å storme rundt Pablo Osvaldo. Mens angriperen var på landslagssamling ble asfalten foran leiligheten tagget med teksten «drittsekk». Det fikk, naturlig nok, Osvaldos kjæreste Jimena Baron til å rase.

– Patetiske, uoppdragne supportere. Skaff dere et liv. Jeg synes synd på deres umodenhet og uvitenhet, skriver hun på twitter nå i ettermiddag.

I mellomtiden pågår en halvveis desperat jakt på en ny og betalingsvillig arbeidsgiver til Pablo Osvaldo. Og fremfor alt en arbeidsgiver som Osvaldo faktisk vil være interessert i å jobbe for. Gjennom hele sommeren har han nemlig takket nei til alt som har kommet av bud, men nå ser det ut til å være lysning.

Ifølge Corriere dello Sport har Roma akseptert et bud fra Southampton på €18m. Overgangsekspert Gianluca Di Marzio hevder også at Osvaldos agent vil møte den engelske klubben for å forhandle om en overgang. Det hører riktignok til historien at Osvaldo tidligere i sommer har avslått Southampton, samtidig som Tottenham også sies å være interessert.

Osvaldo er heller ikke eneste Roma-spiller som Tottenham er interessert i. Etter hva asroma.no erfarer foreligger det en konkret interesse for Erik Lamela i tilfelle Gareth Bale blir solgt til Tottenham. Utover dette hevder flere medier at Miralem Pjanic også er ønsket av Tottenham. For bosnieren hører det imidlertid til historien at Rudi Garcia er svært lite interessert i å selge spilleren.

Det er foreløpig uklart hvordan pengene fra et eventuelt Osvaldo-salg vil bli brukt. Det er en dårlig skjult hemmelighet at Roma denne sommeren akter å gå i pluss på overgangsmarkedet, og i så måte vil det ikke være mye handlingsrom selv med et salg av fjorårets toppscorer. Til tross for dette skriver avisen Il Tempo i dag at Roma har en sterk interesse for Adrian Lopez (Atletico Madrid).