Tottenham prøver seg på Lamela

Erik Lamela skal være øverst på Tottenhams ønskeliste til den kommende sesongen og London-klubben skal allerede være klare til å by på argentineren.

lamela

Med Gareth Bale muligens på vei ut av klubben vil Tottenham ha flust med penger til å erstatte waliseren. Tottenham-trener Andreas Villas-Boas har uttalt at han vil ha 4 nye spillere for pengene de evt. får for Bale; en midtstopper, en back, en ving og en spiss.

Vingen Villas-Boas skal ha sett for seg  er Erik Lamela. Lamela skal også være første valget til Tottenhams sportsdirektør Franco Baldini som dro fra Roma til Tottenham i sommer. Det er langt i fra første gangen Baldini har blitt linket til spillere fra sin gamleklubb, både Miralem Pjanic (20M€) og Pablo Osvaldo (18M€) har vært linket til Baldinis klubb i  løpet av sommeren.

Budet Tottenham skal gjøre klart til Roma skal etter flere kilder ligge på mellom 35M€-40M€ noe som er over en fordobling av hva 21-åringen kom for i 2011 fra River Plate. 

De samme kildene mener at budet vil komme uavhengig om Tottenham selger Bale eller ikke, men dog virker det usannsynlig at Spurs skal bla opp så mye penger etter å ha allerede brukt store summer på blant annet Soldado og Paulinho i løpet av overgangsvinduet.

Det er ikke kun Roma som får evt. gode penger for overgangen, hovedpersonen selv (Lamela) skal bli tilbudt omtrent en firedobling av sin nåværende lønn hvis han takker ja til å flytte nordover (4M€).

 

Kilde: Sky