Offisielt: Pablo Osvaldo til Southampton

Etter å ha scoret 16 mål for Roma forrige sesong skifter Pablo Osvaldo beite til engelske Southampton. Det melder klubben på twitter.

Osvaldo

 

«#SaintsFC er glade for å kunne annonsere signeringen av den italienske landslagsspilleren Pablo Daniel Osvaldo fra AS Roma.» Det er ordene Southampton brukte søndag kveld på twitter.

Pablo Osvaldo har signert en 4-årskontrakt med den engelske klubben og blir nå gjenforent med Southampton-trener Mauricio Pochettino som trente 27-åringen i Espanyol. Osvaldo skal bli presentert i morgen.

Pablo Osvaldo ble ingen populær mann på Triagoria oppigjennom fjorårets sesong med flere kontroversielle handlinger. Saken som fikk begeret til å renne over var hans utbrudd på twitter like etter Coppa Italia-finalen mot Lazio hvor han blant annet kalte tidligere Roma-trener Andreazzoli for inkompetent. Utbruddet på twitter kostet også angriperen landslagsplassen og fikk dermed ikke delta i Confederations Cup.

Osvaldo var ikke med i gårsdagens tropp som møtte Ternana og skulle etter sigene være i kontakt med en annen klubb noe som så var tilfelle.

Overgangssummen er på 15,1M€ +2M€ i bonuser.

Osvaldo var Romas toppscorer i fjor og endte til slutt opp med 16 scoringer. Det er bare å ønske Osvaldo lykke til videre i Southampton og takke for de 27 (som regel vakre) scoringene gjennom tiden i Roma.