Gervinhos overgangsdetaljer offentliggjort

Der har lenge vært klart at Gervais Yao Kouassi (Gervinho) har blitt Roma-spiller, men først mandag kveld offentliggjorde AS Roma overgangssummen Roma måtte betale Arsenal.

gervinhoternana

8 millioner euro er prisen Roma må ut med til Arsenal for ivorianerens tjenester, i tillegg til de åtte er det 1,75M€ i bonuser. Det offentliggjør Roma i en pressemelding mandag kveld. Total overgangssum for Gervinho er dermed på 9,75M€

Kontrakten til Gervinho strekker seg 4 år frem i tid og utløper 30. juni 2017.

Gervinho fikk sin debut lørdag da han fikk 30 minutter på banen mot Serie B laget Ternana. For den oppmerksomme seer har Gervinho fått tildelt Dodôs gamle draktnummer 27 noe han brukte i både Arsenal og Lille. Dodô har tatt sin gode venn Marquinhos gamle nummer og skal spille med nummer 3 den kommende sesongen.